Babramegy

Best of 2015

2015. december 26.

Amióta felfedeztem az Instagram mesés világát, azóta eléggé ráálltam a fotózásra és kicsit ellustultam poszt írásban... (idén 25 poszt született, a legnépszerűbb a csatos üvegbe vihető munkahelyi ebéd volt 6925 kattintással). Az év csodásan indult, találkoztam Anthony Bourdainnel (köszi, Petiiiiii), ráálltam a csatos üvegekre (amiből azóta sem lehet eleget venni.), örültem a tavasznak eperrel és spárgával, a Lumen Zöldséggel megtartottuk az I Ázsiai Gőzbuci Fesztivált és eladtunk több mint 500 (!!) gőzbucit (ezúttal is hála az Uliczki családnak! <3), két hetet voltam Japánban és végigettem az országot a tokiói halpiacon kóstolt, világ legfantasztikusabb tengeri sünétől, különböző ramen leveseken át, az osakai street foodig. Idén készültek interjúk is: a legjobb olívaolajat szállító Honest Toil-lal, a Prezi bisztrót vezető Sárdi Danival és a kedvenc levesezőm, a Funky Phot alapító Szabolcs-Gyuris Évával. Most se hagytuk ki a Restaurant Day-t és főztünk grúz vacsorát és idén Annával újítottunk egyet és egy perzsa vacsorát is megszerveztünk.  Az idei év nagy kihívása volt, hogy vállaltam catering munkákat, nyáron egy 150 fős esküvőre csináltam zöldségkrémeket, ősszel pedig a Budapest 101 közreműködésével a Design Terminálnak.

Hálás vagyok mindazoknak, akik lehetővé tették, hogy ilyen vidám gasztro évem lehetett! 

tavasz.jpg

Tavasz

japankoll.jpg

Japán

esemenyek.jpg

Események

A bejegyzés trackback címe:

https://babramegy.blog.hu/api/trackback/id/tr88200244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.